Pula

Pula's office in the exclusive St Martins village demonstrates what can be acheived with creative thinking.

The existing Natwest Bank building looked more like a farmhouse than a bank, had a number of unsightly extensions and comprised a rabbit warren of dark offices and circulation areas.

The main facade of the granite building was retained but the office space needed more light and space which encouraged collaboration. The solution was to remove the internal maze of corridors and the entire rear wall and bolt on a glass box. This provides three large work areas flooded with natural light and each connected via one central circulation space. High quality materials were used throughout to tie the modern design to the traditional building.

Contact

Guernsey Studio

Guelles Court
Guelles Lane
St Peter Port
Guernsey
GY1 2DD

9am - 5:30pm   |   01481 712633

contact@pfaarchitecture.com

Jersey Studio

12 Britannia Place
Bath Street
St Helier
Jersey
JE2 4SU

9am - 5:30pm   |   01534 767950

contact@pfaarchitecture.com